Blue Flower

Учениците от VIА клас с учител д-р Ивалина Климентинова отбелязаха Световната седмица на предприемачеството с урок на тема "В света на предприемачите". Шестокласниците демонстрираха много знания и предприемаческия усет с изработените сувенири от различни отпадъчни материали пред директорът на училището Ангел Янчев и зам.-директор Марияна Христова.

Махмуд впечатли всички с къща от фибрант, Александра с рисунки върху камъни и постер посветен на предприемачите, а Белослава изработи красиви коледни картички чрез нашиване с конци. Памела превърна стари керемиди в красиви картини, а екипът на Габриел, Камелия и Емилия показаха красотата на техниката декупаж върху порцеланови чинии.

Владимир и Симеон превърнаха шишарките в коледни играчки, Даниел показа снежинки от стар картон, Ивайло се включи със свещник от дърво и шишарки, а Никол и Карина направиха снежен човек и коледна фигурка от чорапи. Дървена къщичка за птици и подложка за чаша от пластмасови капачки изработи Дамяна, а Евелина напомни за предстоящите празници с красив коледен постер.

СУ "Вела Благоева"