Blue Flower

Джуниър Ачийвмънт България обяви конкурс за видео с най-много харесвания от креативният лагер в Боровец. Може да харесвате нашето видео до 31.12.2014 г. - 23.59 ч.

 

 

 

 
Екип “Ice Team”

С много малко налични материали екип "Ice Team" успя да направи шейна почти от нищото. След това привлякоха няколко души за акционери в сформираното от тях акционерно дружество, които закупиха акции с цел инвестиция в бъдещото развитие на продукта.Кауза: Джуниър Ачийвмънт България, за да могат да организират още събития като Креативния лагер.

Публикувахте от Креативен лагер Боровец 2014 - състезанието в 21 декември 2014 г.

И така! Честита Нова година, скъпи креативни хора! Нека тя ви донесе още повече вдъхновение и мотивация да осъществявате и най-лудите си мечти, а светът да стане поне мъничко по-добър smile emoticon

Крайният резултат в състезанието за Фейсбук лайкове е:

Ice Team - 202 гласа
Снежните щастливковци - 128 гласа
Snow Shuttlez - 103 гласа
Thunderstorm - 55 гласа
Бррр - 53 гласа
Полет-готини - 51 гласа
Снежен тайфун - 44 гласа
One man - 36 гласа
Надоле - 26 гласа
Планински вихър - 18 гласа
Furious Angels - 12 гласа
Петолъчката Ямбол - 11 гласа

Поздравяваме Ice Team за това, че успяха да привлекат най-много гласове, но също така и всички отбори, защото сумарно вие показахте на поне 737 човека, че сте целеустремени, готини, търсещи и мислещи за своето развитие.

Каузата на Ice Team е свързана с подкрепа за Junior Achievement Bulgaria да организира нови подобни събития за младите хора. Благодарим за високата оценка и доверието, ще се опитаме максимално да запазим високото ниво, а и да го подобрим!